Και εμείς δίπλα στον Άγγελο.

Στιγμές σαν και αυτές δεν ξεχωρίζουν ομάδες και οπαδούς αλλά όλους μας. ‘Ανθρωπιά και συμπόνοια στο συνάνθρωπο μας’.

Ο Άγγελος Αγαθαγγέλου, προπονητής τερματοφυλάκων στις ακαδημίες της Ομόνοιας διαγνώσθηκε πρόσφατα με σπάνιας μορφής ασθένεια και είναι άμεση ανάγκη να μεταβεί τις επόμενες μέρες στην Αγγλία για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και έπειτα να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή.

Τα έξοδα της επέμβασης και της θεραπείας είναι δυσβάσταχτα για την οικογενεία του Άγγελου και τον ίδιο και ως Ανόρθωση, το ελάχιστο που μπορούμε και οφείλουμε να κάνουμε είναι να βοηθήσουμε οικονομικά ένα τέτοιο σκοπό.

 

screen-shot-2016-12-16-at-16-50-55

Ο Άγγελος και η οικογένειά του, είναι αποφασισμένοι να βγουν νικητές μέσα από αυτήν τη δοκιμασία. Την ψυχική δύναμη την έχουν, την θέληση την έχουν, τη διάθεση να θυσιαστούν την έχουν. Δυστυχώς, όμως, δεν έχουν την οικονομική δύναμη για να αντεπεξέλθουν στα έξοδα της επέμβασης και της θεραπείας.

Εδώ είναι που η οικογένεια της LIVERPOOL εδώ στην Κύπρο καλείται να δείξει για άλλη μία φορά την μεγαλοψυχία της!

Παρακαλούνται οι τα μέλοι μας, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος επιθυμεί, όπως συνεισφέρουν οικονομικά σε αυτήν την προσπάθεια. Πιο κάτω παρατίθενται τα στοιχεία του Τραπεζικού Λογαριασμού, που μπορείτε να καταθέσετε ό,τι χρηματικό ποσό μπορεί ο καθένας.

 

ΣΠΕ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ ΛΤΔ
ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ Η ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΙΒΑΝ: CY75 0070 3310 0000 0000 2099 1377
BIC: CCBKCY2N

 

ARIS